Roots & Wings: bewust ouderschap

Friday, 22 November 2019 9:00 AM - Sunday, 24 November 2019 5:00 PM CET

21, Ulbeekstraat, Wellen, Vlaanderen, 3832, Belgium

Register Now

Registration

Sale ended

VROEGBOEK PAKKET - incl. training + boek (slechts 10 stoeltjes!) Partial Approval - €545.00

Alleen beschikbaar bij betaling binnen de 10 dagen na registratie. Deze prijs is inclusief het boek 'The Conscious Parent' en incl. btw

sales ended

STANDAARD PAKKET Partial Approval - €545.00

Dit pakket omvat de training + catering (lunch/drinks/snacks), incl btw

Sale ended

SUPPORT PAKKET - incl. training + boek + 1 privé coach sessie Partial Approval - €695.00

Dit pakket omvat de training + het boek 'The Conscious Parent' + catering (lunch/drinks/snacks) + een 1 op 1 coach sessie (+/- 60'), btw incl.

sales ended

DIEPDUIK PAKKET - incl. training + boek + familie opstelling Partial Approval - €745.00

Dit pakket omvat de training + het boek 'The Conscious Parent + een dag familie opstellingen + catering (lunch/drinks/snacks), incl btw.

Enter your discount code

  • Subtotal (excluding fees and discounts)
  • Fee
  • Total amount

1. Select Seats

2. Review and Proceed

Friday, 22 November 2019 9:00 AM - Sunday, 24 November 2019 5:00 PM CET

De Bottelarij, 21, Wellen, Vlaanderen, 3832, Belgium.

Roots & Wings is een driedaags programma rond bewust ouderschap dat zorgdragers van vandaag de mogelijkheid biedt om bewust aan de slag te gaan met hun ouderschaps- en onderwijspatronen, teneinde een nieuwe toolstet te ontwikkelen om op een meer verbindende en bewuste manier met de volgende generaties om te gaan. 

Nathalie Willems

The Lighthouse is een platform voor persoonlijke groei en bewustwording en biedt een brede waaier aan activiteiten, gaande van trainingen tot workshops en beleefdagen voor zowel individuelen als bedrijven.

Contact the Organizer

Nathalie is een onderneemster in hart en ziel met een grote passie voor het leven. Ze is de drijvende kracht achter The Lighthouse, de bewuste kledinglijn Awearables, Belgisch licentiehouder van Creative Consciousness (een internationale organisatie gespecialiseerd in bewustwordingstrainingen en persoonlijke ontwikkeling) en mama van een 6-jarig mirakel. Ze is NLP Master van opleiding, Consciousness Coach & Trainer en volgt momenteel een jaaropleiding familieopstellingen.

About Nathalie Willems

Lead Trainer

Geertje Bleukx is een ervaren conflictcoach, groep counselor en opvoedingsdeskundige. Ze is gespecialiseerd in het werken met teams en leidinggevenden in de sociale sector met conflictsituaties. Ze is moeder van twee zonen, 20 en 23 jaar.

About Geertje Bleukx

Lead Trainer